Vliegtickets Karpathos | Vind goedkope vliegtickets Karpathos

Vliegtickets Karpathos

Wil je op vakantie naar een zonnig Grieks eiland dat nog niet helemaal is overspoeld door toeristen? Dan moet je naar Karpathos. Het wordt ook wel het ‘vergeten’ Griekse eiland genoemd, omdat de meeste toeristen naar het nabij gelegen Rhodos en Kreta gaan. Vind goedkope vliegtickets Karpathos en beleef een heerlijk relaxte vakantie op een prachtig eiland.

Goedkope vliegtickets Karpathos? Boek een zonvakantie

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: losse tickets Karpathos zijn over het algemeen een stuk duurder dan georganiseerde reizen naar Karpathos, ofwel: vakanties waarbij je vlucht, transfer en accommodatie in één boekt.

Je kunt een vakantie Karpathos boeken bij bijvoorbeeld:

Losse vliegtickets Karpathos boeken

Wil je vliegtickets Karpathos boeken, dan kom je er al snel achter dat rechtstreeks vliegen niet heel gemakkelijk is. Meestal vlieg je toch met een overstap op Athene. Maar toch is het niet onmogelijk om rechtstreeks naar Karpathos te vliegen, vooral in het hoogseizoen zijn er luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks op Karpathos vliegen, zoals Aegean vanaf Amsterdam en Eurowings vanaf Düsseldorf. Vind je het niet erg om met een overstap te vliegen? Dan heb je meer keuze en kan je tickets iets goedkoper uitvallen. Vergelijk vliegtickets Karpathos en bekijk wat voor jou goedkoop uitpakt.

Vliegen met Tuifly

In het hoogseizoen kun je de goedkoopste vliegtickets Karpathos eigenlijk bij Tuifly vinden. TUI vliegt meerdere keren per week rechtstreeks van Amsterdam naar Karpathos. Dus heb je zelf een leuk hotel op Karpathos gevonden en geboekt, dan kun je op deze manier toch met TUI naar Karpathos vliegen.

Vul je Passenger Locator Form in

Ga je op vakantie naar Karpathos? Vul je Passenger Locator Form in. Dat is sinds de zomer van 2020 verplicht als je naar Griekenland reist.

Plan je vakantie Karpathos