Vliegtickets Karpathos: vind goedkope vliegtickets Karpathos, bijvoorbeeld via TUI of Sunweb | Vakantie Karpathos

Vliegtickets Karpathos

Wil je op vakantie naar een zonnig Grieks eiland dat nog niet helemaal is overspoeld door toeristen? Dan moet je naar Karpathos. Het wordt ook wel het ‘vergeten’ Griekse eiland genoemd, omdat de meeste toeristen naar het nabij gelegen Rhodos en Kreta gaan. Vind goedkope vliegtickets Karpathos en beleef een heerlijk relaxte vakantie op een prachtig eiland.

Goedkope vliegtickets Karpathos

Over het algemeen is een complete vakantie Karpathos boeken voordeliger dan het boeken van losse vliegtickets Karpathos. Dit komt omdat reisorgansiaties groot kunnen inkopen en zo de prijzen laag kunnen houden. Daardoor is het dus goedkoper om een vakantie te boeken inclusief vlucht, accommdatie en huurauto of transfer. Je boekt je vakantie naar Karpathos bijvoorbeeld via Sunweb, TUI, Eliza was here of De Vakantiediscounter.

Vliegtickets Karpathos boeken

Wil je toch losse vliegtickets Karpathos boeken? Van mei tot en met oktober vind je de goedkoopste vliegtickets Karpathos eigenlijk bij TUI fly vinden. TUI vliegt meerdere keren per week rechtstreeks van Amsterdam naar Karpathos. Dus heb je zelf een leuk hotel op Karpathos gevonden en geboekt, dan kun je op deze manier toch met TUI naar Karpathos vliegen.

Als je met andere luchtvaartmaatschappijen vliegtickets Karpathos wilt boeken, dan vlieg je eigenlijk altijd met een overstap op Athene (een weekje zonvakantie op Karpathos combineren met een stedentrip Athene kan dus perfect). Wil je in het hoogseizoen naar Karpathos, dan is er een aantal luchtvaarmaatschappijen die rechtstreeks op Karpathos vliegt, zoals Aegean vanaf Amsterdam en Eurowings vanaf Düsseldorf. Met een overstap pakken je vliegtickets vaak net even voordeliger uit. Vergelijk vliegtickets Karpathos en bekijk wat voor jou goedkoop uitpakt.

Plan je vakantie Karpathos

Vliegtickets Karpathos
Bewaar op Pinterest

Vliegtickets Karpathos, op zoek naar goedkope vliegtickets Karpathos? Bekijk de tips | Vakantie Karpathos