Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos
Accommodatie,  Appartementen

Vento Isolano Luxury Suites

Logeren in een klein paradijs, met een eigen zwembad. Dat kan bij Vento Isolano Luxury Suites. Deze zijn gelegen vlakbij één van de mooiste dorpjes van Karpathos: Kyra Panagia. Eelke dag droom je weg bij het schitterende uitzicht over zee, neem je een verkoelende duik in je privé-zwembad en geniet je op het mooie strand van Kyra Panagia. Lees alles over een verblijf bij Vento Isolano Luxury Suites.

Karpathos is het perfecte eiland voor rustzoekers. Waar veel Griekse eilanden worden overspoeld door toeristen, is Karpathos nog heerlijk rustig. Op het eiland vind je veelal kleinschalige hotels, mooie appartementen en goed verscholen villa’s. En een goed voorbeeld is Vento Isolano, een prachtig complex met een paar appartementen die allemaal een eigen zwembad hebben. En de appartementen zijn ook nog eens gelegen op één van de mooiste plekken van Karpathos: Kyra Panagia

Wil je vakantie vieren bij Vento Isolano, dan ga je eerst op zoek naar goedkope vliegtickets Karpathos, bijvoorbeeld via TUI fly. Pik op het vliegveld je huurauto op en je rijd in minder dan een uur naar Kyra Panagia. 

Vento Isolano suites, Vento Isolano Luxury suites Karpathos | Vakantie Karpathos
Kyra Panagia Karpathos

Vento Isolano Luxury Suites

De appartementen hebben allemaal een eigen voortuin, met hekje, zitjes en vrolijke bloempotten. Via de frisse blauwe deuren kom je binnen in een heerlijk, licht huisje. Witte gordijnen die dansen in de wind, een fijne bank om op neer te ploffen en een huiselijke keuken waar je alles kunt vinden om een fijne maaltijd te bereiden. De badkamers van de suites zijn comfortabel en zelfs heel luxe. De slaapkamer is al net zo knus ingericht, met een goed bed en leuke details. 

Maar het allergrootste pluspunt van Vento Isolano is toch wel het privé zwembad bij elk appartement. Zo is je vakantie toch echt meteen compleet. Vanuit je huisjes wandel je zo naar je eigen zwembad voor een verkoelende duik en vervolgens geniet je vanuit je ligstoel van een koeldrankje en het mooie uitzicht. De appartementen zijn geschikt van twee tot drie personen.

Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos
Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos
Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos
Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos

Faciliteiten Vento Isolano

Vento Isolano betekent ‘het eiland van de wind’ en de kleine verzameling witte huisjes, waarin de appartementen zijn gevestigd, zijn het toonbeeld van idylle. Aan de ene kant van je appartement kijk je uit over de ruige bergen waar Karpathos zo bekend om is, vanaf de andere kant heb je een prachtig uitzicht op zee. Ga elke avond lekker zitten voor de zonsondergang, want die is hier magisch.

Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos
Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos
Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos
Vento Isolano Luxury Suites, Karpathos

Over Kyra Panagia

De ligging van Vento Isolano Luxury Suites is heel goed, want de appartementen liggen in Kyra Panagia, één van de mooiste dorpjes op Karpathos dat ook een prachtig strand heeft. Hoewel het dorpje rustig tussen de bergen ligt en het strand er mooi verstopt is, kun je in het dorpje terecht bij een kleine supermarkt en verschillende leuke restaurants, waaronder enkele fijne beach clubs.

Kyra Panagia ligt heel rustig en een beetje afgelegen, perfect voor rustzoekers. Maar het ligt toch ook centraal waardoor je met je huurauto prima een paar mooie dagtrips kunt maken, bijvoorbeeld naar Olymbos en Spoa. Uitgebreid boodschappen doen kan in Pigadia (Karpathos Stad). 

Meer accommodatie in Kyra Panagia

Meer mooie villa’s op Karpathos

Vento Isolano Luxury Suites in Kyra Panagia, Karpathos | Vakantie Karpathos

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *