Karpathos voor beginners: tips voor een vakantie Karpathos voor beginners

Karpathos voor beginners

Karpathos voor beginners: ben jij op zoek naar een Grieks eiland waar je heerlijk kunt bijkomen, zonder dat je bent omringd door al te veel andere toeristen? Een Grieks eiland waar de sfeer nog authentiek is en waar toch genoeg te zien en te doen valt? Ontdek schitterende dorpjes en afgelegen baaien. Bekijk de tips over Karpathos voor beginners.

Karpathos is een heel fijn Grieks eiland, waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Je ziet er geen busladingen vol toeristen en er is geen hoogbouw. Je kunt er terecht in knusse, rustige accommodatie en bijkomen op heel fijn afgelegen strandjes. Karpathos is iets voor jou als je een echte rustzoeker bent, van wandelen houdt, graag een boottochtje maakt, houdt van windsurfen, geniet van echte Griekse gezelligheid en gastvrijheid. 

Karpathos voor beginners, tips voor een vakantie op Karpathos voor beginners

Karpathos voor beginners: plan je vakantie

Vliegen naar Karpathos:
Je vliegt in ongeveer drieënhalf uur naar Karpathos. Bbijvoorbeeld met Aegean of Eurowings, vaak via Athene. Je kunt ook met Tuifly rechtstreeks op Karpathos vliegen. Vergelijk vliegtickets Karpathos en bekijk wat handig en goedkoop voor je uitpakt.

Logeren op Karpathos:
Er zijn een heleboel leuke hotels in Karpathos. Van kleinschalige afgelegen villa’s, tot leuke en gezellige familiehotels. Hieronder staan een aantal echte aanraders op Karpathos.

Autohuur Karpathos:
Om de leukste bezienswaardigheden op Karpathos en de leukste steden en dorpen op Karpathos te zien kun je het beste een auto huren. Je kun de huurauto meteen ophalen op de luchthaven of bij je hotel laten afleveren.  

Accommodatie op Karpathos

Anassa Suites

Op zoek naar een heerlijk appartement op Karpathos in een heel gezellig dorpje? Anassa Suites combineert comfort, gezelligheid en luxe.

Nature e mare

Geniet van alle rust op Karpathos in een heerlijk vakantiehuis met eigen zwembad en uitzicht op zee. Huurauto is inbegrepen!

Althea Boutique Hotel

Het Althea Boutique Hotel is perfect voor rustzoekers en liefhebbers van de zee. Geniet van heerlijke luxe in het gezellige Amoopi. 

Zien & doen op Karpathos

Meer Griekenland

Karpathos voor beginners
Bewaar op Pinterest

Karpathos voor beginners, tips voor een vakantie Karpathos voor beginners