Althea Boutique Hotel, Karpathos | Logeer bij het Althea Boutique Hotel op Karpathos
Accommodatie,  Appartementen,  Hotels

Althea Boutique Hotel

Een appartement voor rustzoekers op Karpathos, maar stiekem toch vlakbij een paar heel leuke strandjes en allemaal leuke restaurants? Kan dus gewoon. Want het Althea Boutique Hotel is puur relaxen in schitterende appartementen, met uitzicht op zee. En als je zin hebt in wat leven in de brouwerij wandel je binnen een paar minuten naar het leuke Amoopi.

Karpathos is één van die Griekse eilanden waar massatoerisme ver te zoeken is. Er is niet of nauwelijks grootschalige accommodatie op Karpahos. En Althea Boutique Hotel is ook weer zo’n mooi voorbeeld van een fijn kleinschalig complex op het eiland. Er zijn slechts 16 appartementen, allemaal met uitzicht op zee. Deze zijn allemaal ontzettend smaakvol ingericht, echt genieten.

Althea Boutique Hotel, Karpathos | Vakantie Karpathos

Althea Boutique Hotel Karpathos | Vakantie Karpathos

Althea Boutique Hotel Karpathos | Vakantie Karpathos

Over Althea Boutique Hotel

Een hotel mag het Althea Boutique hotel eigenlijk helemaal niet heten. Want je logeert namelijk in een appartement. Deze heeft een slaapkamer en een woonkamer waar de bank ook als bed te gebruiken is. Het grootste appartement is geschikt voor twee volwassenen en drie kinderen. Daarnaast hebben de appartementen een kitchenette met koelkast, kookplaat en een koffiezetapparaat. Er is ook een eethoek. Je kunt lekker neerploffen op je terras, met een koel drankje of ’s ochtends met een kop koffie, en er uitkijken over de zee en Amoopi. Reis je met een baby? Dan kun je gratis een babybedje laten bijplaatsen. Geef bij je reservering aan dat je er één nodig hebt.

Lees meer over Karpathos met baby

Althea Boutique Hotel Karpathos | Vakantie Karpathos

Althea Boutique Hotel Karpathos | Vakantie Karpathos

De faciliteiten

’s Ochtends schuif je bij Althea Boutique Hotel aan in de gezellige bar, met een heerlijk terras, voor een heel uitgebreid ontbijt. Elke dag staan er weer andere lekkernijen voor je neus. Overdag kun je ook terecht bij de bar voor een drankje. ’s Avonds uit eten in Amoopi? Gastvrouw Maria heeft de leukste tips voor je. Het knusse, kleine strand van Amoopi ligt op zo’n 300 meter. Je wandelt er zo naartoe.

Faciliteiten Althea Boutique Hotel | Vakantie Karpathos

Althea Boutique Hotel Karpathos | Vakantie Karpathos

Over Amoopi

Amoopi is één van de fijnste plekken om te logeren op Karpathos. Het is er heerlijk rustig, maar je kunt wel terecht bij veel leuke restaurantjes. Het plaatsje is gebouwd rondom een aantal kleine baaien, dus je vindt er fijne, knusse zandstrandjes. Amoopi is bovendien echt een aanrader als je reist met een baby of kleine kinderen. Als je in Amoopi logeert, kun je echt niet zonder huurauto. Het plaatsje ligt niet zo ver van Pigadia, maar reizen met het openbaar vervoer moet je niet willen op Karpathos. En met je huurauto kun je de mooiste plekken op het eiland ontdekken. In Amoopi zijn een paar kleine supermarktjes, je grote boodschappen doe je in Pigadia en daar kun je ook tanken.

Lees meer over Althea Boutique hotels en Amoopi en reserveer meteen. Je kunt ook losse nachten bij het hotel boeken, dan moet je wel zelf nog een vliegticket Karpathos boeken.

Meer accommodatie in Amoopi

Althea Boutique Hotel
Bewaar op Pinterest

Althea Boutique Hotel, Karpathos | Leuk hotel op Karpathos? Het Althea Boutique Hotel in Amoopi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *