Aeolia Suites, Karpathos Stad | Boutique hotel Aeolia Suites
Accommodatie,  Appartementen,  Hotels

Aeolia Suites

Wil je zelf je vakantie op Karpathos samenstellen en zou je best in een mooi boutique hotel willen logeren? Dan is Aeolia Suites in Pigadia (Karpathos Stad) echt een heel fijne plek. De hotelkamers en appartementen zijn prachtig ingericht, lekker luxe en je loopt zo naar het centrum van Karpathos Stad waar je alle leuke restaurantjes vindt.

Op nog geen vijf minuten wandelen van de haven van Pigadia, Karpathos Stad, vind je Aeolia Suites, één van de leukste hotels in Pigadia. De hotelkamers, suites, studio’s en appartementen zijn allemaal prachtig ingericht. Ze zijn licht en houden het midden tussen Grieks en zacht Scandinavisch. Grof, wit gestuukte muren, lichte meubels, hout en zachte stoffen. En een balkonnetje om ’s avonds nog even van een drankje te genieten.

Over Aeolia Suites

Aeolia Suites, Pigadia | Vakantie Karpathos

Aeolia Suites, Pigadia | Vakantie Karpathos

Aeolia Suites, Pigadia | Vakantie Karpathos

Aeolia Suites, Pigadia | Vakantie Karpathos

Als je overdag het eiland wilt verkennen, dagtochtjes vanuit Karpathos Stad wilt maken of naar het nabijgelegen strand wilt, is dit hotel echt een aanrader. De studio’s en appartementen zijn ruim en heel prettig ingericht. Ze hebben allemaal een fijne zithoek, een eethoek en een keuken die is ingericht met koelkast, magnetron, broodrooster en waterkoker. Daardoor kun je ’s ochtends gewoon op je gemak wakker worden met een kop koffie of ’s avonds nog even wat drinken. Een aantal appartementen heeft een balkon of terras. Sommige appartementen zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Reserveren?

Je kunt bij Aeolia Suites heel gemakkelijk losse nachten reserveren, je kunt dan zo kort of zo lang blijven als je zelf wilt. Je moet eventueel zelf nog wel een vliegticket Karpathos kopen.

Over Pigadia, Karpathos Stad

Karpathos Stad, Pigadia | Vakantie Karpathos

Karpathos Stad, Pigadia | Vakantie Karpathos

Het is een goed idee om een vakantie in Pigadia, Karpathos Stad, door te brengen. Het is de grootste stad van het eiland. En hier vandaan vertrekken de meeste bussen en kun je verschillende excursies boeken of de ferry vanaf Karpathos naar één van de andere Griekse eilanden nemen. Daarnaast kun je in Pigadia bijvoorbeeld ook surflessen regelen, een scooter huren of lekker winkelen. Er is namelijk een vrij lange winkelstraat met een heleboel leuke winkeltje, restaurants en cafés. Leuk uit eten gaan is echt geen enkel probleem in Pigadia. Toppers zijn bijvoorbeeld En Plo en Acropolis.

Bekijk de leukste restaurants op Karpathos

Karpathos verkennen

Aeolia Suites is een goede standplaats om Karpathos te verkennen. Je kunt een auto huren en zo de mooiste plekken van het eiland bekijken. Het is bijvoorbeeld leuk om de mooiste dorpjes op Karpathos te bezoeken.

Bewaar op Pinterest

Aeolia Suites, Pigadia | Vakantie Karpathos

Meer leuke accommodatie in Pigadia

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *